Web hosting reviews site – είναι έμπιστα;

By | September 28, 2015

web-hosting-reviewsΔυστυχώς, η απάντηση στο ερώτημα αυτό δεν είναι, καλά, τουλάχιστον για το μεγαλύτερο μέρος. Πάω να πάει πέρα ​​από τις πιο δημοφιλείς μορφές των τόπων κριτική Τύπος για το web hosting βιομηχανία. Θα σας πω ό, τι κάνουν, τι να κοιτάξει έξω για, γιατί αυτό ο τρόπος που το κάνει, και τι καλό χρήσεις που μπορούν να έχουν.

Top 10 Ranking τοποθεσίες

Πολλά από τα “Top 10 κατάταξη” κατάταξη sites κορυφή οικοδεσπότες τους web-based για την αμοιβή θυγατρικών από αυτόν τον κεντρικό υπολογιστή. Όταν κάποιος κάνει κλικ μέσα από αυτό το σύνδεσμο και αγοράζει ένα πακέτο web hosting από μια σειρά παίρνουν καταβληθεί μια προμήθεια από την εν λόγω web υποδοχής. Πολλά από τα κορυφαία δεκάδα κατάταξης sites θα θέσει τα υψηλότερα άουτ θυγατρικών πληρώνουν προς την κορυφή, ώστε να μπορούν να κάνουν τα περισσότερα χρήματα από αυτό το web υποδοχής. Είναι εύκολο για αυτούς να κρύψει ότι είναι θυγατρική για το web υποδοχής. Τι εννοώ με αυτό είναι ότι η σύνδεση με το web υποδοχής θα μοιάζει με ένα κανονικό σύνδεσμο κειμένου ή σύνδεση εικόνα για το web υποδοχής. Για πολλούς από αυτούς, θα εμφανιστεί επίσης ως ένα κανονικό σύνδεσμο στο κάτω μέρος αριστερά του παραθύρου σας. Ο ένας τρόπος για να πει εάν ένας ιστότοπος συλλέγει τις πωλήσεις θυγατρικών είναι κάνοντας κλικ πηγή θέα στο αρχείο drop down μενού του προγράμματος περιήγησής σας και την ανάγνωση της HTML για να βρείτε το σύνδεσμο. Αν λέει θυγατρικών ή AFF ή οποιοδήποτε τύπο θυγατρική της html αναγνώρισης από την ιστοσελίδα συγκεντρώνει τις πωλήσεις θυγατρικών από τον κρότο σας μέσω του.

Web Hosting Review τοποθεσίες

Αυτό πηγαίνει προς την ίδια κατεύθυνση με τις top 10 κατάταξης sites. Θα σας πω οικοδεσπότες τους στο διαδίκτυο είναι οι καλύτεροι οικοδεσπότες Ιστού στη βιομηχανία, που ποτέ δεν έχουν ποτέ προβλήματα και είναι μόνο κατ ‘έξω εκπληκτικό. Αυτό δεν είναι απλά αλήθεια. Κάθε φορά που βλέπετε κριτικές που μόλις rave για το πόσο μεγάλη είναι μια σειρά χωρίς να σας παρέχουμε με κάθε είδους πρόβλημα που είχε τότε και ο λόγος που το κάνουν είναι επειδή όλες οι συνδέσεις με τους οικοδεσπότες Ιστού είναι συνδέσεις θυγατρικών. Ο ιδιοκτήτης του δικτυακού τόπου θα βγει στον κλάδο να μάθετε ποιος έχει το υψηλότερο θυγατρικών πληρώνουν και θα γράψει μια κριτική γι ‘αυτούς που ελπίζουν ότι οι άνθρωποι σαν εσάς, θα δείτε την ανασκόπηση, βλέπουμε ότι το Χ υποδοχής είναι μεγάλη, και στη συνέχεια να αγοράσει ένα σχέδιο που φιλοξενεί μέσω η σύνδεση θυγατρικών σας παρέχει. Με αυτό τον τρόπο θα πληρωθώ, το οποίο είναι το μόνο που νοιάζονται για. Η περιοχή θα μπορούσε πραγματικά να σας στέλνουν σε μια κακή υποδοχής ή τουλάχιστον ένα πλήθος που δεν είναι σωστό για τις ανάγκες σας, αλλά εφ ‘όσον θα πληρωθώ, δεν με νοιάζει.

Web Hosting Κατάλογοι

Αυτές είναι περιοχές που σας κατευθύνουν σε ένα web υποδοχής, μέσω μιας βάσης δεδομένων των διαφορετικών οικοδεσπότες Ιστού που έχουν. Η ξεχωριστή τους σε διάφορες κατηγορίες, όπως μια κοινή, αφιερωμένο, Κολοράντο, κ.α. Αυτή η μέθοδος είναι πιο αξιόπιστα από τις δύο προηγούμενες μεθόδους, αλλά αυτές οι περιοχές εξακολουθούν να παράγονται από τα χρήματα. Αντί των θυγατρικών αμοιβή outs αυτά τα sites βασίζονται σε διαφημιστικά δολάρια από τις διαφημίσεις banner και διαφημίσεις της ΔΕΗ σε ορισμένα τμήματα των ιστοσελίδων τους. Αυτό τους καθιστά πιο αξιόπιστη, αλλά εξακολουθεί να βεβαιωθείτε ότι είναι μια αξιόπιστη κατάλογο, δεν χρησιμοποιούν συνδέσεις θυγατρικών, και έχουν μια μεγάλη ποικιλία από οικοδεσπότες Ιστού.

Host Web Φόρουμ

Φόρουμ είναι όπου οι πελάτες έρχονται μαζί για να κάνουν ερωτήσεις ο ένας τον άλλον, καθώς και εμπειρογνώμονες του κλάδου έρχονται να απαντήσουν σε ερωτήσεις. Υπάρχουν μερικές μεγάλες φόρουμ εκεί έξω, αλλά το μόνο πράγμα που προειδοποιώ εδώ είναι ότι οι άνθρωποι που σας δίνει τις συμβουλές θα μπορούσαν να εργάζονται για μια εταιρεία που φιλοξενεί. Θα μπορούσαν να παρακολουθεί για ανθρώπους με ερωτήσεις και στη συνέχεια να τους πει να πάνε στο πλήθος που εργάζονται.

Αξιολόγηση Χρήστη τοποθεσίες

Αυτό πηγαίνει προς την ίδια κατεύθυνση από τα φόρουμ web hosting. Τοποθεσίες αναθεώρηση χρήστης μπορεί να είναι μεγάλη, αλλά υπάρχουν δύο πράγματα που θα ήθελα να προειδοποιήσω εδώ. Θα μπορούσε να είναι ο ιστός ίδιοι φιλοξενήσει απόσπαση πολύ καλές κριτικές για τον εαυτό τους για να ενισχύσουν τις πωλήσεις τους. Ένα άλλο πρόβλημα που πρέπει να σκεφτούμε είναι το γεγονός ότι το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου είναι μόνο οι άνθρωποι που είχαν μια κακή εμπειρία που αναρτούν σχόλια χρηστών. Πολλές φορές, αν ένα άτομο έχει μια μεγάλη εμπειρία με ένα web υποδοχής, δεν θα γράψω μια θετική κριτική γι ‘αυτό, αλλά αν κάποιος έχει μια κακή εμπειρία με ένα web υποδοχής που αισθάνονται τόσο απαξιωθεί και αναστατωμένος ότι θα πάει σε ένα εκστρατεία εναντίον του web υποδοχής, όπου γράφουν τίποτα κακό ότι μπορούν οπουδήποτε μπορούν.

Τελικές παρατηρήσεις

Αυτό το άρθρο δεν είναι με κάθε μέσο προορίζεται να bash sites που κάνουν αυτού του είδους τις αξιολογήσεις. Υπάρχουν καλές τοποθεσίες εκεί έξω που κάνουν κάθε μία από αυτές τις διαφορετικές στρατηγικές κριτική. Μερικοί είναι καλύτεροι από τους άλλους, αλλά υπάρχουν καλοί εκεί έξω. Επίσης, αυτό δεν σημαίνει ότι κάθε φορά που θα δείτε μια σύνδεση θυγατρικών σημαίνει ότι η περιοχή είναι κακό και δεν μπορεί να εμπιστευθεί. Δεν υπάρχει τίποτα λάθος με την εύρεση ενός καλού υποδοχής, αναφερόμενος ότι ξενιστή σε άλλους ανθρώπους, και να πληρώνομαι για να το κάνουμε. Αυτό είναι κάτι που ενθαρρύνω. Το σημείο αυτού του άρθρου είναι απλώς να σας προειδοποιήσω για ορισμένους τύπους στρατηγικών κριτική και γιατί μπορεί να είναι κακό. Η καλύτερη στρατηγική για την εύρεση ενός καλού οικοδεσπότη να κάνει μια μεγάλη έρευνα σε ένα σωρό διαφορετικούς τρόπους. Θα πρέπει να επισκεφτείτε τα επίσημα φόρουμ, επανεξέταση χώρων, χώρων ελέγχου χρήστη, και ταξινομεί τις περιοχές και να τους γι ‘αυτό που αξίζουν. Αν συνδυάσετε όλα τα κομμάτια των πληροφοριών που έχετε ακούσει για ένα συγκεκριμένο ξενιστή, τόσο το καλό και το κακό, θα σας δώσει την καλύτερη εικόνα του τι φιλοξενία ενός δικτυακού τόπου με αυτό το web υποδοχής θα είναι όπως και σας επιτρέπουν να επιλέξετε το καλύτερο για ιστοσελίδα σας. Καλή τύχη και να ξεκινήσετε!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *