Μηχανές παγωτού για εκδηλώσεις

By | February 4, 2017

Μηχανές παγωτού για εκδηλώσεις

Εαν έχετε στο άμεσο μέλλον κάποια κοινωνική εκδήλωση, όπως γάμος, βάφτιση, γενέθλια, πάρτυ εταιρείας και άλλες σχετικές εκδηλώσεις, ίσως θα ήταν μια καλή ιδέα να έχετε παγωτό για τους καλεσμένους σας! Είναι ένα ιδιαίτερο και αγαπητό από όλον τον κόσμο γλυκό! Ειδικά εαν η εκδήλωσή σας είναι κατά τους καλοκαιρινούς μήνες τότε σίγουρα όλος ο κόσμος θα αγαπήσει το γλύκισμά σας!

Πως μπορείτε να έχετε παγωτό σε εκδήλωσεις

Σίγουρα εσείς δε χρειάζετε να έχετε γνώσεις ή κάποιο μηχάνημα στη κατοχή σας για να προσφέρετε φρέσκο παγωτό στους καλεσμένους σας. Οι μηχανές παγωτού και όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός που θα χρειαστείτε, θα σας τον φέρει η εταιρεία που θα συνεργαστείτε. Θα πρέπει να βρείτε μια εταιρεία που ασχολείται με παγωτομηχανές και ιδιαίτερα είναι στον τομέα του εξοπλισμού εστίασης. Υπάρχουν αρκετές εταιρείες στην Ελλάδα που ασχολούνται στον συγκεκριμένο τομέα ενώ υπάρχουν και αρκετές καινοτόμες εταιρείες που ηγούνται του χώρου. Μια τέτοια εταιρεία, που μπορείτε να κάνετε μια επαφή και να συζητήσετε γύρω από μηχανές παγωτού, είναι η FROZENBAR. Η συγκεκριμένη εταιρεία, με γραφεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, θα καλύψει κάθε ανάγκη σας πάνω στις παγωτομηχανές.

Τι κόστος θα έχει μια τέτοια κίνηση;

Το κόστος για χρήση της παγωτομηχανής κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεών σας, εξαρτάται από τις ημέρες χρήσης, τους καλεσμένους(για τα παγωτά που θα καταναλωθούν ως α’ ύλες) καθώς και αν η εταιρεία θα σας παρέχει κάποιο άτομο για να σερβίρει τα παγωτά στους καλεσμένους ή θα το τακτοποιήσετε εσείς μόνοι σας αυτό. Το συνήθες κόστος είναι γύρω στα 150-300€ / ημέρα ενοικίασης, χωρίς τις α’ ύλες και το άτομο για να σερβίρει.

Εξοπλισμός που θα απαιτηθεί και χώρος

Ο εξοπλισμός εξαρτάται από το τι θέλετε να προσφέρετε στους καλεσμένους σας. Εαν θέλετε απλά μια παγωτομηχανή για να σερβίρετε παγωτό σοφτ με 2 γεύσεις, τότε απλά η μηχανή παγωτού αρκεί. Εαν θέλετε να έχετε παγωτό βιτρίνας σε διάφορες γεύσεις μαζί με διάφορα άλλα γλυκίσματα, τότε θα πρέπει να υπολογίζετε περισσότερο χώρο αλλά και κόστος.

Τι είναι το καλύτερο

Το καλύτερο για τέτοιου είδους εκδηλώσεις είναι μια παγωτομηχανή με 3 γεύσεις που θα σερβίρει φρέσκα και παγωμένα γλυκίσματα στους καλεσμένους σας. Ειδικά κατά τη διάρκεια της ζέστης του καλοκαιριού, θα είναι μια τρομερή χαρά και ανακούφιση για όλους – μικρούς και μεγάλους.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *