Η καλύτερη ώρα για να κλείσετε αεροπορικά εισιτήρια

By | September 26, 2015

Cheap-Airline-TicketsΈχετε ποτέ σκεφτεί ότι υπάρχει ένα σημείου του χρόνου που μπορείτε να αγοράσετε φθηνό αεροπορικό εισιτήριο και να εξοικονομήσετε τεράστιο κέρδος για το ταξίδι σας;

Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν οτι είναι προφανώς θέμα τύχες να κερδίσετε μια γενναία έκπτωση στα αεροπορικά εισιτήρια για το ταξίδι τους – στην πραγματικότητα είναι μια τεχνική ή για να το πούμε καλύτερα μια αμυχή που σας βοηθά να πάρετε μια φθηνή πτήση προς τον επιθυμητό σας προορισμό.

Αν και το να βρεις ένα φθηνό αεροπορικό εισιτήρια είναι μια πρόκληση τις περισσότερες φορές και συχνά καταλήγουν οι άνθρωποι να αγοράζουν ακριβά αεροπορικά εισιτήρια, υπάρχουν ευκαιρίες για οικονομικά εισιτήρια σε ειδικές ώρες-σημεία του χρόνου.

Εδώ θα αναφέρουμε μερικά πράγματα που θα σας βοηθήσουνε να είστε τυχεροί στην εύρηση φθηνών αεροπορικών εισιτηρίων:

1) Κράτηση εκ των προτέρων – σχεδιασμός: Ο σχεδιασμός ενός ταξιδιού πάντα θα μας οδηγήσει σε φθηνά airtickets. Όταν θα κλείσετε ένα αεροπορικό εισιτήρια 2 μήνες πριν το ταξίδι σας θα εξοικονομήσετε πολλά περισσότερα χρήματα απ’οτι εαν το κλείσετε 2 εβδομάδες πριν. Αυτό θα σας φέρει έναν σημαντικό αριθμό χρημάτων για ξόδεμα στο ταξίδι σας και όχι στα αεροπορικά εισιτήρια.

2) Το δεύτερο σημείο έρχετε σε αντιδιαστολή με το πρώτο που σας αναφέραμε: Μερικές φόρες, όταν δεν είναι γεμάτες όλες οι θέσεις στο αεροπλάνο, οι εταιρείες βγάζουν προσφορές της τελευταίας στιγμής ώστε να γεμίσουν οι θέσεις. Έτσι αυτές οι θέσεις βγαίνουν σε πολύ προνομιακές τιμές και κερδίζετε αρκετά χρήματα. Αυτά τα φθηνά αεροπορικά εισιτήρια θα τα βρείτε συχνά σε προορισμούς για 1-2 ημέρες, όπως ένα Σαββατοκύριακο

3) Τα αεροπορικά εισιτήρια για τις αργίες, τα τριήμερα και τις γιορτές είναι πάντα ακριβότερα απ’οτι τις κανονικές ημέρες. Έτσι εαν θέλετε να ταξιδέψετε αυτές τις ημέρες, προγραμματίστε το ταξίδι σας αρκετές εβδομάδες πιο πριν για να εξοικονομήσετε πόρους για το ταξίδι σας.

Το ταξίδι σας θα είναι πολύ πιο ευτυχισμένο και θα έχετε πολύ περισσότερα χρήματα για ξόδεμα στη διασκέδαση, στο φαγητό και στα ψώνια σας, ενα προγραμματίσετε τα αεροπορικά εισιτήρια του ταξιδιού.

Καλό ταξίδι!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *